Top
5 Creme organice cu Protectie Solara pentru ten - beautyfood
fade
4504
post-template-default,single,single-post,postid-4504,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

5 Creme organice cu Protectie Solara pentru ten

Folosesc o crema hidratanta cu SPF de prin 2005. Nu stiu de unde am avut eu aceasta informatie, nu stiu cate va mai aduceti aminte ce foloseati in 2005, dar cel putin in RO nimeni nu vorbea despre protectie solara pe tot parcursul anului sau in afara timpului petrecut la plaja. Doar ca, intr-o zi, uitandu-ma la matusa mea de 50 de ani care a trait toata viata la tara si a muncit pamantul cat a fost Soare pe cer, am avut o revelatie, fata ei aspra, batatorita, ridata. Mult mai mult decat a mamei mele care avea cam aceeasi varsta. Nici mama nu folosea protectie solara, insa ea nu muncea afara. A fost prima data cand mi-am pus problema despre efectul Soarelui asupra tenului si nu a fost dintr-un unghi al sanatatii, ci din vanitate.

1. Ultra Light Moiturizer Kimberly Sayer

– raport calitate pret extrem de avantajos 120 ml/144 lei

– ECRANE MINERALE

– textura usoara care intra repede in piele

– poate fi folosita fara probleme si pe decolteu (eu nu am probleme cu cosurile pe fata, insa pe decolteu este o alta problema, iar cremele grase de protectie solara nu fac altceva decat sa inrautateasca problema – daca le-as folosi zilnic si nu la plaja, unde expunerea directa la soare anuleaza problema)

– miros placut de citrice

– nu lasa urme albe

2. Sabio – crema naturala SPF 20

Sunt placut impresionata de calitatea formulelor acestor creme made in RO. Am avut ocazia sa le testez si dupa ce voi termina Kimberly, aceasta va fi urmatoarea mea crema cu SPF.

– intra repede in piele, nu lasa nici un fel de urme

– ECRANE MINERALE

– sunt romanesti

– nuanteaza delicat tenul

3.  Crema hidrantanta cu ulei de argan SPF 30, 100% Pure

– ecrane minerale cu protectie UVA si UVB

– antirid, antioxidanta

4. Crema hidratanta cu ceai verde SPF 30, 100% Pure

– ecrane minerale

– bogata in antioxidanti

 5. Cremele Juice Beauty 

– formule organice

– bogate in atioxidanti

– ingrediente antiageing benefice pentru piele: peptide, antioxidanti din fructe, acid hialuronic

 

Roxana Mucenic
No Comments

Post a Comment

Follow us on Instagram