Top
Eu - beautyfood
fade
2
page-template-default,page,page-id-2,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

roxanaSunt Roxana, co-fondator Biobeauty. Am o pasiune inca de mica pentru un ten luminos si curat si pentru Capitain Planet. Imi place verdele pentru ca imi da aer. Imi plac cartile, sa le citesc, nu sa le colectionez (preferatele mele: Maestrul si Margareta, Lolita, Amintiri din copilarie, aproape tot ce a scris Caragiale, nu-mi place poezia de nicio culoare).

Mananc sanatos, reciclez, plantez copaci cand am ocazia, folosesc mijloacele de transport in comun, traiesc bio atat cat pot si incerc sa-i conving si pe cei din jurul meu sa faca asta, dar nu imi canalizez energia doar in directia asta. Folosesc si produse cu chimicale, nu am cum sa le evit, insa incerc sa miscorez ponderea lor in viata mea.

Blogul este o modalitate de a-mi expune experientele pe care le-am avut de-a lungul timpului cu diferite produse cosmetice. Nu am studii in domeniu, insa curiozitatea m-a impins sa caut dincolo de marketingul produsului, poate din cauza faptului ca am invatat sa descifrez limbajul publicitar si sa ma desprind din publicul tinta.

Imi place sa construiesc personaje cand ma imbrac, ar fi trebuit sa prind anii ’50-’60 (ma regasesc si vibrez la rochiile, muzica, rochiile, obiectele de mobilier, arta, corpurile de iluminat ale acelor ani), citesc in metrou pentru ca nu mai am timp, nu pot sa stau degeaba si atat.

Follow us on Instagram