Top
Alteya Organics - protectie solara bio
fade
5004
post-template-default,single,single-post,postid-5004,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Alteya Organics – cea mai buna alegere in materie de protectie solara BIO

Cand iti alegi crema de protectie solara bio, dermatocosmetica sau mass market, trebuie sa iei in considerare doi factori principali:filtrele solare folosite si SPF-ul.

Filtrele, minerale sau chimice* trebuie sa asigure atat protectie UVB (responsabile cu arsurile solare) cat si UVA (responsabile cu imbatranirea cutanata prematura si cu cancerul de piele) eficienta. Anul trecut am scris aici despre filtre chimice eficiente.

O crema de protectie solara trebuie sa aiba SPF minim 15, de preferat 30.

Mai explic inca odata ce inseamna SPF-ul si cum functioneaza. Sun Factor Protection sau Factorul de Protectie Solara este stabilit in laborator  si arata cantitatea de radiatii necesara pentru a provoca arsuri pe pielea unsa cu crema in comparatie cu pielea neprotejata. Asadar SPF-ul se refera doar la protectia contra razelor UVB, de aceea indemnul meu de a cauta in INCI-ul produselor si filtre eficiente contra razelor UVA.

SPF 15 blocheaza 93% din radiatiile UV si poate fi folosit cand expunerea la soare este accidentala (te plimbi in parc, ai o zi aglomerata si multe treburi de rezolvat, ec)

SPF 30 blocheaza 97%, nu exista factor care sa blocheze 100%, asa ca SPF 30 este alegerea perfecta.

SPF 45-50 bocheaza 98% din radiatii.

De ce consider Alteya Organics cea mai buna alternativa de protectie solara bio?

ALTEYA - cea mai buna protectie solara bio

– asigura atat protectie UVA cat si UVB

– filtrul folosit este OXID DE ZINC, care ofera protectie extinsa impotriva razelor UV de ambele tipuri, asa cum a stabilit Agentia pentru Protectia Mediului din SUA.  Daca veti citi eticheta prouselor pentru bebelusi cu atentie, puteti observa ca si companiile mari folosesc in formulele lor oxid de zinc, probabil siguranta bebelusilor este totusi importanta.

Oxidul de zinc este stabil in lumina soarelui si ofera cea mai buna protectie UVA + UVB dintre toate ecranele de protectie, minerale, naturale sau chimice.

– se folosesc non nano particule de zinc oxide uncoated, acelasi ingredient folosit in lotiunile cu zinc destinate iritatiilor de scutec. Vom explica in zilele urmatoare detaliile despre aceasta variatie a oxidului de zinc.

– formulele contin ingrediente antioxidante care sa previna formarea radicalilor liberi sau sa ii absoarba.

– nu contin chimicale daunatoare

– nu lasa urme albe

– hidrateaza si ingrijesc pielea

Roxana Mucenic
No Comments

Post a Comment

Follow us on Instagram