Top
Avem un deo care miroase bineee! - beautyfood
fade
61
post-template-default,single,single-post,postid-61,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Avem un deo care miroase bineee!

Cattier---Deo-Brume-Active-Si eu si partenera mea ne doream un deodorant bio care sa tina si sa aiba un miros placut. Stiam ca este imposibil sa nu transpiri deloc daca te agiti si mergi prin caldura, rezultatul asta se obtine doar cu deodorantele cu aluminiu, insa sa-ti doresti sa ramai proaspata si sa mirosi bine nu mi se pare chiar asa de neinteles.

Si in sfarsit a venit un deo bio minunat. Miroase foarte foarte frumos, a patchouli si nu a trebuit sa-l reimprospatez pana la ora asta, desi am alergat in tot orasul. De transpirat am transpirat, dar nu excesiv (sa transpiri usor la aproape 40 de grade nu mi se pare chiar uimitor).

Nu contine aluminiu sau alcool.

Suntem tare fericite. Se poate: sa miroasa frumos, sa tina si sa fie bio.

23.07.2009 – trebuie reimprospatat dupa 4-5 ore in cazul unei activitati intense desfasurate in caldura.

Roxana Mucenic
No Comments

Post a Comment

Follow us on Instagram