Top
Nu cred in..... - beautyfood
fade
3559
post-template-default,single,single-post,postid-3559,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Nu cred in…..

… in stilistul care are parul nearanjat, care a uitat sa se vopseasca, care nu are parul curat sau nu este tuns perfect.
… in stomatologul cu dintii altfel decat in perfecta stare.
… in manichiurista cu forma gresita la unghii. Inteleg ca nu are cum sa si le dea cu oja.
deoarece lucreaza cu acetona dar pielitele curatate si forma corecta sunt imperios necesare.
… in psihologul depresiv si nemultumit incontinuu de viata proprie. E imposibil sa fii fericit 24 din 24h, e imposibil sa fii fericit chiar si o ora in fiecare zi, dar poti sa gasesti ceva care sa te multumeasca in fiecare zi.

… in stilistul (vestimentar) prost imbracat.
… in designerul vestimentar sleampat, bronzat excesiv, lipsit de naturalete.
… in frumusetea compusa din sani siliconati, buze botoxate, nas operat, bronz artificial, par perfect intins sau intepenit in bucle de dimineata pana seara, unghii false lungi si patrate, gene false, smokey eyes indiferent de ora si obligatoriu asortati unui ruj rosu-siclam-portocaliu si cu gloss pe deasupra.
… in cosmeticiana cu tenul imperfect, sprancenele nepensate, parul nespalat. Nu cred in niciun reprezentant al industriei infrumusetarii care nu are parul curat si cat de cat de aranjat.
… voi?

Roxana Mucenic
1 Comment
  • Clarra

    100% de acord!
    eu nu cred in vorba cu cizmarul care umbla cu cizmele rupte, si nici in cei enumerati de tine mai sus
    multi imi spun ca sunt superficiala, dar eu cred ca un om cu adevarat competent cap-coada, nu cu jumatati de masura

    April 15, 2012 at 9:55 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram