Top
Oja zilei: Zoya Elodie, "coralul" corai perfect - beautyfood
fade
2340
post-template-default,single,single-post,postid-2340,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Oja zilei: Zoya Elodie, “coralul” corai perfect

Am aplicat-o in 3 straturi pentru ca eu pun putina oja la fiecare strat – am o teorie ca daca stratul de oja este subtire va rezista mai mult pe unghii fara striatii – fara baza. Top coat: Mavala Color Fix, cel mai bun top pe care l-am avut sau incercat. Zoya este oja profesionala si gasiti o selectie chiar la noi pe site, inclusiv nuanta Elodie. Daca aveti sugestii in ceea ce priveste nuantele alese, le asteptam.

Zoya nu contine formaldehide, camfor, DBP sau toluen si viitoarele mamici o pot folosi fara sa isi faca griji pentru sanatatea bebelusului.

In functie de culoarea de fundal isi schimba nuanta, dar in realitate este un coral stralucitor.

La prima vedere pare ca face dungi dar totul se rezolva cu al doilea strat. Se aplica foarte usor. Nu este necesar sa aplicati trei straturi daca le dati pe primele doua putin mai groase.

In sticla pare mai deschisa, mai stearsa decat in realitate.Arata foarte bine si fara top, chiar nu are nevoie de stralucire dar cu topul de la Mavala orice oja imi rezista o saptamana.

Stiu ca poza de mai jos e neclara insa in ea oja arata pe unghii exact ca in sticla.

Roxana Mucenic
7 Comments
 • Ruxandra

  Superba nuanta, este exact ce caut de ceva vreme. Poate mi-o iau si eu 😉 Dar eu nu o vad portocalie, ca asta imi inspira mie coral, ci un rosu roz superb.

  June 17, 2011 at 11:50 PM
 • Dia

  Superba nuanta si merge foarte bine vara asta!

  June 18, 2011 at 12:35 AM
 • Roxana

  Ruxandra (as fi vrut sa ma cheme asa si nu Roxana), nuanta este cam greu de descris. Are si rosu, si roz, si portocaliu…

  June 18, 2011 at 3:56 AM
 • Special Koko

  ce pretty e 😡

  June 18, 2011 at 2:12 PM
 • Roxana

  Mi-e greu sa nu le desfac pe toate, am niste culori neon, fondante, pastelate, dulci…:))

  June 18, 2011 at 6:58 PM
 • Raluca

  Oja e foarte frumoasa! Numai ca acea culoare se numeste CORAI 🙂

  CORÁL1, corali, s. m. Animal din încrengătura celenteratelor, cu schelet calcaros roșu sau alb; mărgean (Corallium rubrum) ♦ Bijuterie confecționată din scheletul acestui animal. – Din germ. Koralle, lat. corallus.
  Sursa: DEX ’98

  CORÁL2, -Ă, corali, -e, adj. s. n. 1. Adj. De cor (1), pentru cor. ♦ (Substantivat, f.) Organizație corală; cor (1). 2. S. n. (În biserica protestantă) Cântec religios pe mai multe voci. ♦ Compoziție pentru orgă pe tema unui cânteg liturgic. – Din fr. choral.
  Sursa: DEX ’98

  June 20, 2011 at 3:17 AM
 • Roxana

  Stiu ca se numeste corai, iti multumesc pentru definitiile din DEX. Nu am vrut sa fac greseli, pur si simplu am scris din inertie, cred ca asa imi place cum suna.

  June 20, 2011 at 9:09 AM

Post a Comment

Follow us on Instagram