Top
Primavara la Roma - beautyfood
fade
2109
post-template-default,single,single-post,postid-2109,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Primavara la Roma

M-am indragostit de arhitectura, de espresso, de inghetata si de paste, de clima si de vegetatie…

cum sa te distrezi fara nimic, din nimic, pentru nimic:

Am vazut Capela Sixtina, Camerele lui Rafael – am aflat ca pe muza lui o chema Fornarina (au o colectie de primavara/vara cu printuri exuberante), Muzeele Vaticanului, San Pietro – am urcat cele 550 de trepte ca sa vad Roma de sus, Colosseum-ul, Forurile Imperiale, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna cu ale sale trepte intesate de vanzatori negriciosi de genti fake, Piazza Navona, am vrut sa vizitez Galeria Borghese – o micuta dar impresionanta galerie de arta (descrierea oficiala)- dar aveam nevoie de programare si era totul ocupat in perioada respectiva; am vrut sa vizitez biserica Santa Maria del Popolo dar era inchisa intre 12-16, exact cand am ajuns noi acolo; am bifat Pantheonul si catedrala Sant’Ignazio di Loyola. Totul condimentat cu gelato si espresso.

In gradinile Vila Borghese:

Mi-ar fi trebuit inca o saptamana cel putin ca sa vizitez cat as fi vrut. Romanii spun  ca daca vizitezi in fiecare zi cate un obiectiv iti trebuie un an ca sa termini.

Roxana Mucenic
5 Comments
 • mary

  ceva minunat!…

  May 17, 2011 at 10:01 AM
 • Monica

  Ce bine iti sta roscata, culoarea e superba!

  May 17, 2011 at 9:24 PM
 • Roxana

  Multumesc. 🙂

  May 18, 2011 at 12:02 AM
 • Your Market

  Produse de pe …. la sectiunea Frumusete&Intretinere. Merita vazute! Sunt multe produse foarte ieftine si utile pt fiecare dintre noi si nu doar in domeniul Frumusetii si Intretinerii.Un click distanta!

  August 1, 2011 at 2:53 PM
 • Roxana

  Am scos link-urile deoarece nu imi place situl. No ofense.

  August 3, 2011 at 10:41 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram