Top
GREEN is the NEW black - beautyfood
fade
4860
post-template-default,single,single-post,postid-4860,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

GREEN is the NEW black

Verdele este noul negru, nu se demodeaza in nici un sezon a fost unul dintre motto-urile noastre inca de la inceputuri.

Green is the New black este modalitatea prin care noi marcam Black Friday. Nu avem posibilitatea de a face reduceri black friday atat de mari pe cat ar cere un asemenea eveniment, prin urmare ne-am gandit sa facem o versiune verde a lui.

FAZA3

Te asteptam in magazinul online cu urmatoarele reduceri:

– 10% – uleiurile BIONE, fitodermatocosmeticele Gamarde

– 15% – Kivvi, Trio Verde

– 20% Lavera, sapunurile Deja Vu

– 35% Cattier

– 50% sapunurile de Alep Jardins d’Aroma.

Sapunul de Alep este un produs cu care eu nu am reusit sa ma inteleg in ciuda numeroaselor calitati pe care mi le predica cu inversunare si adoratie multi dintre clientii si prietenii nostri. In multe familii el este folosit de la cel mai mic mebru pana la cel mai varstnic, dar eu nu pot trece de mirosul de sapun de casa. Nici macar versiunile cu uleiuri esentiale nu ma multumesc pentru ca mirosul lui este prea puternic pentru a fi acoperit de arome naturale.

– 60%  Aubrey, Yarok

YAROK este unul dintre cele mai nisate branduri care exista. Se adreseaza doar persoanelor cu parul fin, lipsit de volum. Daca nu aveti acest tip de par, nici nu are sens sa va ganditi sa il incercati.

 

 

Roxana Mucenic
No Comments

Post a Comment

Follow us on Instagram