Top
Truc de ingrijire pentru lenese si adormite - beautyfood
fade
3367
post-template-default,single,single-post,postid-3367,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Truc de ingrijire pentru lenese si adormite

Chiar si eu sunt prea lenesa uneori sa ma demachiez seara desi mai degraba as manca branza de burduf inainte sa recunosc – am mancat acest acest aliment ce starneste dorinta si saliva doar de doua ori in viata mea constransa de o foame vecina cu lesinul.

PASUL 1. Ma spal pe fata cand fac dus, noroc ca am gel bio. Nu insist tare mult, nu uitati am ajuns in aceasta situatie nedemna de o impatimita a ingrijirii ca mine din cauza “posmagilor inmuiati”, suficient insa ca sa inmoi rimelul si el sa cucereasca linistit o jumatate din teritoriul facial.

PASUL 2. Pe o bucata de vata suficient de mare – dischetele de bumbac nu sunt bune, trebuie repetata operatiunea udat/stors/uns- udata cu apa calda, pun un strop de ulei de argan si curat ultimele urme de machiaj.

Si uite asa m-am demachiat, mi-am hidratat tenul si am folosit si un ser 100% organic pentru regenerare celulara (sic!).

Noapte buna.  Relax.

Acum am Purete Divine.

Roxana Mucenic
3 Comments
 • endre

  Si eu ma consider o lenesa si as da orice pentru cateva minute de somn in plus.Insa rutina curatarii tenului imi face placere (nu stiu ce m-a adus in “halul“ asta :)) )

  January 26, 2012 at 2:43 PM
 • Roxana

  De curatat il curat orice s-ar intampla. Am toate cele necesare la capul patului ca nu cumva sa fie lenea prea mare. Dar metoda actioneaza in sens dublu: curatare si regenerare. Intr-un timp extrem de scurt.

  February 29, 2012 at 11:06 PM
 • Slav Valeria

  Apropo de gel bio, am gasit eu unul foarte tare de macese la Weleda. L-am cumparat din magazinul Napati acum doua saptamanai si de atunci nu ma mai pot dezlipi de el. Este super si are numai ingrediente naturale! Sunt extrem de incantata de el!

  January 7, 2013 at 7:04 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram