Top
Unde mergem vara? - beautyfood
fade
1193
post-template-default,single,single-post,postid-1193,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Unde mergem vara?

Primul loc ar fi Green Tea, o ceainarie care mi-a fost prezentata de o prietena si unde nu am mai ajuns de ceva vreme. Au un ceai verde cu iasomie senzational si o gradina foarte frumoasa.

Verde Cafe, aruncat pe o straduta prin spatele Teatrului Metropolis, in curtea unei case vechi. Nu e chiar cel mai confortabil loc, dar e prefect pentru organizarea unor intalniri calde si fara pretentii. Preturi decente.

Embassy, in Piata Lahovari, muzica pe gustul meu, au si de mancare, inclusiv o pizza foarte buna, o adevarata sursa de inspiratie vestimentara. Fara fitze, doar multe creativitate. Tot in curtea unui imobil vechi. Minusuri: au un frappe foarte prost, servicii slow. Dar restul compenseaza din plin aceste neajunsuri.

Voi unde mergeti vara?

metropotam

Plus: terasa Uniter, un loc rupt de lume si de galagie, linistit, cu mancare buna, oameni normali (cu bun simt), care nu epateaza, muzica non MTV (un mare plus din punctul meu de vedere), verdeata si racoare. Unde se afla: in spatele bisericii Albe,pe strada George Enescu, la nr. 2 – 4

Roxana Mucenic
5 Comments
 • silvia

  mergem la piscina 😀 recomand: Turabo, Bamboo si strandul Moghioros 😉

  June 8, 2010 at 11:41 PM
 • Roxana

  Si eu vreau la piscina, dar Turabo si Bamboo au piscine foarte mici. La mogioros sigur o sa merg, m-am mutat aproape, ar fi pacat sa nu-l frecventez.

  June 9, 2010 at 12:50 AM
 • Ruxandra

  Am descoperit saptamana trecut o terasa f faina, langa terasa Carturestilor de pe Magheru. Terasa se numeste Gradina OAR (ordinul arhitectiolor romani) si are un decor deosebit, intr-o gradina cu vegetatie luxurianta si cu multa racoare.

  June 10, 2010 at 5:10 PM
 • Roxana

  Am auzit de ea si chiar vroiam sa ajung acolo.

  June 12, 2010 at 12:00 PM
 • Ada - All pink

  Cand trec prin Bucuresti = Starbucks (fana inraita)
  Acasa, in Constanta = Scoica Land, Crush, Ibiza

  June 13, 2010 at 2:38 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram