Top
Zoya Entice & Ignite - colectia de toamna 2014 - beautyfood
fade
4811
post-template-default,single,single-post,postid-4811,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Zoya Entice & Ignite – colectia de toamna 2014

ENTICE – cuprinde 6 nuante cremoase superbe in nuante perfecte pentru toamna, cu o formula cu acoperire totala si un finish foarte lucios, care nu necesita top coat decat pentru rezistenta, in timp ce IGNITE are aproape aceleasi nuante in varianta cu slipiri metalice aurii, argintii sau de bronz.


colectia entice ignite

ZOYA FALL MOODBOARD – by mezoya mood board1

Preferatele mele sunt SANSA (poate pentru ca-mi aduce aminte de Game of Thrones, sunt sigura ca numele de acolo i se trage), REMY, MARGO si GENEVIVE (are o urma de sclipici extrem de fina si se usuca mai inchisa decat in sticla). Cred ca si intrepatrunse pe unghie ca in pozele de prezentare ar arata foarte bine.

Zoya ENTICE @coloresdecarol

ZOYA Entice 1

Formulele cremoase sunt de ultima generatie si sunt extrem de usor de aplicat, chiar nu ai nevoie de experienta sau de indemanare, nu se vor forma valuri de culoare sau striatii si sunt aproape perfecte inca dupa primul strat.

Zoya nu contine 5 chimicale periculoase:

– dibutil ftalati: perturba glandele endocrine, sistemul reproductiv, este legat de obezitate; perturba dezvoltarea sanatoasa a bebelusilor

– formaldehide – cancerigen

– rasini formaldehideice – alergen

– camfor 

– toluen – neurotoxic, provoaca ameteli si perturba dezvoltarea normala a fetusului

Gasiti swatch-uri complete pe PeachyPolish, unul dintre blogurile mele preferate in materie de oje.

Roxana Mucenic
2 Comments
  • Ana Maria

    “De unde iti iei ojele Zoya?

    September 3, 2015 at 10:07 PM
  • Roxana

    Din magazinul atasat blogului. 🙂

    September 8, 2015 at 11:57 AM

Post a Comment

Follow us on Instagram